Ik ben Siona Bos en woonachtig in het mooie Zeeuws-Vlaanderen. Van jongs af aan zeer fanatiek in het schaatsen en wielrennen. De schaatsen liggen nu blijvend in het vet maar de liefde voor de fiets is gebleven. 

Sinds 2009 ben ik werkzaam bij de politie en heb ik 7 jaar de training Mentale Weerbaarheid gegeven aan collega's. Dit was de start voor mijn passie voor vitaliteit en heeft me doen besluiten om de opleiding Vitaalcoach te gaan volgen bij Schott & Co. Dat resulteerde erin dat ik als Vitaalcoach binnen de politie aan de slag kon. 

Ik volg regelmatig cursussen en nascholingen zodat mijn cliënten kunnen rekenen op gedegen kennis. Mijn huidige uitdaging is de opleiding HBO Bachelor Toegepaste Psychologie met specialisatie Arbeids- en Organisatiepsychologie waar ik me met veel enthousiasme op heb gestort.

Graag gebruik ik mijn kennis en vaardigheden om mensen te helpen hun doelen te verwezenlijken. Door mijn vraagstelling kom ik snel tot de kern om van daaruit een verandering in gang te zetten. Dit gecombineerd met een groot inlevingsvermogen, veel enthousiasme en een goede dosis humor.